Oesters eten langs de Atlantische kust van Frankrijk

Zwerven langs de Frans Atlantische kust – we houden van deze lange kustlijn – hij is gevarieerd – en per 100 km zie je de architectuur en het landschap veranderen – je kan er de drukte opzoeken – maar het barst er nog van de verstilde baaitjes met een hoog “Alleen op de wereld”-gevoel – je hoeft niet perse van oesters te houden om hier te genieten – wij werden ruimschoots op onze wenken bediend met onze hunker naar oesters vers uit de zee.


Check onze blogs over verse oesters langs de atlantische kust 

Pourville sur mer

Prefailles

Ile D’Oleron – Fort Royer

Ile D’Oleron – Bout au Vent

Ile D’Oleron – Andernos-les-Bains

Ile D’Oleron – Febo oesters uit een luikje

Cap Ferret – L’Herbe

Cap Ferret – Cabane la Laguna

Parijs – Brasserie Lipp

Parijs – Le Mascotte