Verse oesters eten aan de kust van Bordeaux

Cap Ferret – L’Herbe – Chez Guillaume – eens in de zoveel tijd loop je een dorpje in – ga je zitten op een terras – en alles klopt – alle prachtige plekken, indrukken, herinneringen die je bezocht en opgeslagen heb in je kop zitten in dit dorpje – oesters komen hier vers aan land zo naar je bord – hoe vers kan je het hebben – hoogdravend – yep – maar zo voel ik het – ga zelf maar ff kijken dan hebben we het erover – L’Herbe aan het bassin van Arcachon.

Chez Guillaume

AVENUE DE L’HERBE – VILLAGE DE L’HERBE
33950 LÈGE-CAP-FERRET


Check ons blog voor de 10 beste plekken om verse oesters te eten in Frankrijk

Oester roadtrip door Frankrijk -10 x de beste en mooiste adressen om verse oesters te eten 

ToffePlek inspiratie 

Verse vis en oesters in de haven van IJmuiden 

Amsterdam/Watergraafsmeer zelf gerookte zalm eten in Bar aan de Kade