Cafe’s en restaurants in de Watergraafsmeer in Amsterdam

Amsterdam – Bar aan de Kade – de avond valt in amsterdam- het vriest- de straten glinsteren van de ijskristallen – holiday on ice – Oliebollenkramen / kerstbomen / kerstverlichting in de winkelstraten – de stad als kerstboom –   In Bar aan de kade rookt eigenaar Mark z’n zalmen – koud roken verduidelijk hij , en blaast op de rookdoos – de zalmen hangen – vaste gasten komen handenwrijvend binnen – sjaals/ muts  en handschoenen worden uitgepeld – Ober!  een bier en een rode wijn en een plank vers gerookte zalm –

Check de website van baraandekade.nl

Hoe rook je een paling  palingshop.nl


Check ons blog voor meer Amsterdam 

Amsterdam Oost . de Python brug . Kunst om over te lopen 

Amsterdam kittytrail voor katten liefhebbers 

Het rijk van de keizer – feesten/bruiloften/vergaderen met plezier