Verse oester eten en vis kopen in IJmuiden

Luie zondagmiddag – als je kop vol gedachtes zit  – en ze er vrijwillig niet willen vertrekken- dan is het strand een prima plek om ze weg laten lekken – stukkie slenteren over het strand met de wind op je kop en zout op je lippen doet vaak wonderen – je krijgt er ook vaak trek en dorst van – Hotel restaurant Sonnevanck in Wijk aan zee lost deze mini problemen met veel plezier op met hun terras in de zon –

Beste viswinkels in IJmuiden

IJmuiden ligt om de hoek en met het pontje van Velsen noord naar Velsen zuid maak je er ook nog een fijne trip van – mini cruise is een groot woord – maar leuk is het wel – In de haven van IJmuiden struikel je over de vishandels – wij vinden Fish & Seafood Waasdorp  een lekkere tent waar je ook nog eens met een grote glimlach bediend word – de meeuwen zijn hier honds brutaal – verdedig je verse kibbeling als een leeuw anders is je bakkie snel leeg geroofd – tip : bestel oesters op het terras – fijn voor jezelf om te slurpen en de meeuwen hier hebben meer met frituur dan vers –

Website

Facebook

Beste Sushi in IJmuiden haal je bij Hokkai Kitchen

Voor de Nostalgisch mensch is slapen in IJmuiden  bij Hotel/Brasserie Augusta een feest


Check ons blog voor meer inspiratie 

Tien beste plekken om verse oesters te eten langs de Atlantische kust van Frankrijk

Lekkere haring eten in Amsterdam

Eten en logeren in hotel/restaurant Sonnevanck in Wijk aan Zee

Heerlijke zomerwijnen - vanaf 5,99