Hotel restaurant Sonnevanck in Wijk aan Zee

Langs de kust – Luie zondagmiddag – tis herfstweer zoals je het graag voelt – we vergeten het wel eens – maar de zee is hier altijd dichtbij – stad en strand – het verschil kan niet groter zijn – we houden van allebei – ja dat kan – hotel restaurant Sonnevanck – proef die naam -goed gekozen naam ook –  is een warm nest in een duinpan op twee stappen van het strand- eb, vloed , eten ,drinken, zoenen, slapen –

Boutique hotel in Wijk aan Zee

tis een ijzersterke romantische combinatie wat ons betreft- Hotel restaurant Sonnevanck staat in oude oude centrum van Wijk aan zee .Hotel Restaurant Café, 3 minuten lopen naar het strand. Iedere dag geopend vanaf 9 uur!

Er zijn 11 zonnige kamers met bedden om in weg te dromen voor minimaal 2 nachten wat totaal geen probleem is wat ons betreft . Je zou kunnen spreken over “wat een mazzel ”   tis maar hoe je denkraam in elkaar zit – de menukaart is ook dik in orde – Bestel een fles IJsbuur bier – ambachtelijk gebrouwen fris bier uit Beverwijk  Proost!

 


Voor meer zand tussen je tenen en zout op je kop lees op ons blog :

Langs de kust Wijk aan zee de Noordpier

Langs de kust duincamping Geversduin

Langs de kust duincamping de Lakens

Langs de Kust camping Bakkum 

Langs de Kust Callantsoog


 

 

  • 4 tweepersoonskamers inclusief douche en balkon
  • 4 tweepersoonskamers met gedeelde douche
  • 2 vierpersoonskamers met gedeelde douche
  • 1 eenpersoonskamer met gedeelde douche

Voor alle kamers is de toiletgelegenheid op de gang.

Menukaart 

Tafel reserveren 

Kamer reserveren

Website 

Facebook 

Vlakbij : SHIP  vertelt je alles over de bouw van de grootste zeesluis ter wereld – bezoekerscentrum/brasserie in IJmuiden