Beste vis en oester restaurants in Bretagne

Zuid Bretagne – Prefailles – een dorpje om op te vreten – zo uit een boekje van inspecteur Maigret – fantastische boekjes -kosten geen drol (kijk op www.boekwinkeltjes.nl) en geven je een hoop plezier en in inzicht in het Franse leven – hij heeft er 120 geschreven dus geen paniek – ik dwaal af.

We zitten in de zon met uitzicht op de zee – uit het kleine houten huisje van Huitres & Co komen een stroom van een verbazingwekkende hoeveelheid lekker dingen op onze tafel – vanavond zoeken we met de Park4night app (thanx Marion voor de tip) een gratis slaapplekkie – salute.

Adres: Route de la, Cor du Pilier, 44770 Préfailles, Frankrijk


Check ons blog voor meer reisinspiratie 

Ierland logeren in een kasteel – waanzinnig pand compleet authentiek ingericht – zeer relaxte eigenaars 

Slapen onder een vuurtoren in Wales met uitzicht op zee en strand 

Grieks vakantiehuis op de Peloponnesos- prachtige omgeving in een klein dorpje –