Wales is rauw en ruw . Qua klimaat doet het me sterk aan de Waddeneilanden denken . Op een dag kan het regenen ,waaien , bladstil zijn en zonovergoten . Bij Nash Point staat een vuurtoren aan de rand van de oceaan aan het einde van een doodlopend weg met uitzicht op Devon . Aan de voet van de vuurtoren staan een paar cottages die je kan huren . Koeien lopen over straat van het ene weiland naar het andere en de landrover is het vervoersmiddelen . Ik ben opgeroeid met de serie James Herriot , de plattelands dierenarts . Hier bij Nash Point verwacht ik hem elk moment aan te zien komen rijden .Na een wandeling over kliffen langs het Wales coast path moet je voor een verse pint Wales bier en een vol bord met beer batterd fish in de Plough and Harrow zijn . Een pub zoals die hoort te zijn . Bukken bij de entree anders stoot je zeker je kop . Wc , buiten . Binnen brand de haard en de menukaart staat op de plafond balk geschreven . De eigenaresse spreekt je aan me “Hi love ” terwijl ze je pint vol perst .

Check de website van de vuurtoren huisjes 

www.ruralretreats.co.uk

I just love Engeland .