Fiets tour door Bangkok

Tis nog vroeg als we wakker moeten worden voor ons fiets avontuur . 6;15 aangename ochtendbries .Het is nu nog aangenaam qua temperatuur. We wringen ons per taxi door de ochtendfile naar Co van Kessel . Tuktuks , scooters , toffe oude bussen blazen de stad vol uitlaatgassen en laten een ijzeren smaak na in je mond.

Even later fietsen we onder leiding van Susy en Cookie onze Co van Kessel gidsen door oud Bangkok . Over schoolpleintjes , dwars door de visafslag en rakelings langs enorme woks vol gefrituurde kip. Smalle stegen , langs heilige bomen en dwars door de geuren van Chinatown. Waanzin . Halverwege de tour gaan onze fietsen op een longtail boot en knallen we over de rivier diep het achterland in . Hier is de stad ver weg en is het grijs veranderd in fris groen . We balanceren over smalle vlonders vaart maken voor een hoge brug , afremmen voor een haakse bocht ,weg duiken voor een overstekend stuk dak . Avontuur op een gele fiets .

Deze trip is goed te doen voor kinderen en onsportieve ouders , wij vonden het te gek. Tip :Ga in de ochtend als het nog een soort van koel is , voor Bangkok begrippen dan 😉
Check de website van Co van Kessel 
Toffe Leestips 

Koningaap - Groepsreizen

Check ons blog voor meer reisinspiratie 

Koningaap - Groepsreizen