Berichten uit Bali

Auto huren .
Het verkeer op Bali kan vaak overkomen als een gemotoriseerd gekkenhuis . Ze rijden hier links dus het stuur van je huur auto zit op een wonderlijke plek zo ook je schakelpook . Denk je richting aan te geven , begint je ruitenwisser aan zijn werk . Links rijden is de enigste verkeersregel die het meest toegepaste word maar soms ook niet .Hat is een uitlaatgassen en lawaai producerende stalen rivier die over het eiland stroomt . Desalniettemin is het toch leuk om een auto te huren . Op een geven moment raken je zenuwen overbelast en gaan in de “Off” modes en vanaf dat moment ben je vrij en kan je lekker mee slingeren met de eindeloze blikken stroom . Als je van de hoofdweg af bent word het langzamerhand rustig qua auto’s en brommers maar doemen er ander hindernissen op . Honden doen een dutje op de weg en sjokken geërgerd weg als je vol op de claxon hangt . De kippen zijn hier compleet dolgedraaid en rennen gillend je bumper tegemoet en moeten eigenlijk allemaal op yoga en mindfulness . Crazy ayam.Desalniettemin is het toch leuk om een auto te huren .

Ons “ mannetje” brengt de auto op het adres waar je logeert en rijd dan achterop de scooter met zijn vrouw weer naar huis . Op deze manier haalt hij de auto ook weer op .

Kosten per dag 275:000 voor een zes persoons auto.
100:000 RP is op dit moment 6,-euro
Voor het ophalen van zijn auto in Ubut vroeg hij 150:000 extra.

Net als bij brommers huren ,soms zit de tank vol soms leeg .

CAR rent Made bel : 0062 818355 047

 

fullsizeoutput_36ee

 

IMG_8309

fullsizeoutput_34bb

zes persoons

fullsizeoutput_34b7IMG_9882Collage_Fotor