Openlucht vers markten in Amsterdam

Amsterdam – Pure Markt in Park Frankendael – elke laatste zondag van de maand – de draaimolen tolt – kinderen schateren – ouders met een glas bubbels – oesters op ijs- de muzikant speelt op een banjo -de zon schijnt – van mij mag het elke zondag de laatste van de maand zijn –

check de website van de Pure markt 

check facebook van Pure markt 

Amsterdam blog


Check ons blog voor meer Amsterdam 

Zondags lunch bij MarktCentraal aan de Jan van Galenstraat 

Spelletjes winkel ‘Het Paard” op de Haarlemmerdijk 

Cafe en toffe bioscoop Kriterion

Beste haring van Amsterdam op het Haarlemmerplein 

 

 


Amsterdam – Pure Markt in Park Frankendael – elke laatste zondag van de maand – de draaimolen tolt – kinderen schateren – ouders met een glas bubbels – oesters op ijs- de muzikant speelt op een banjo -de zon schijnt – van mij mag het elke zondag de laatste van de maand zijn –

check de website van de Pure markt 

check facebook van Pure markt