Cafe en bioscoop in Amsterdam

Amsterdam ontwaakt – een tram rijd staalknarsend over de Middenweg- meeuwen maken ruzie bij een zak patat-  buiten is de lucht vuil grijs – een perfecte dag om naar de film te gaan – Kriterion in de Roetersstraat is een warme haven in een verders winderige koude straat en is een fijne mix van cafe en filmtheater – om half een ’s middags zitten we samen met nog een handvol filmliefhebbers en “sleur van de dag ontwijkers” met een gemakkelijk aanschaft toegangskaartje op zak te wachten op de film die komen gaat –

Regisseur Ruben Ostlund

Ruben Ostlund regisseur van oa The Square en Turist heeft een verse film gemaakt : Triangel of Sadness – sterk aangeraden door vrienden – een film die de tekortkomingen van het menselijke gedrag  genadeloos en met een lach toont – deze gaan we zo meteen zien – zin in – ToffePlek

Check de website van  kriterion.nl

Roetersstraat 170, Amsterdam | 020 – 623 17 08


Check ons blog voor meer Amsterdam

Wandelen in de Diemervijfhoek op het PEN-eiland 

Amsterdam light festival met de boot

Cafe restaurant , Bar aan de kade in de Watergraafsmeer