Bijzondere plekken om uit eten te gaan in Amsterdam

Amsterdam – Sunday lunch at Markt Centraal in the former central market hall at the Food Center Amsterdam – In front of the gate you will be picked up by the Markt Centraal Express which will take you meandering across the grounds and passing a  huge mural by Keith Haring straight to the central market hall  – how is the atmosphere? Portion of solid live music as an appetizer / sweet service / good food / top place! Make a mental note: market central in Amsterdam city 

Check the website of marktcentraal.nl for the dates for food / events and tickets

Adres : Centrale Groothandelsmarkt 186, 1051 LJ  Amsterdam  : take the tram nr 3  tramstop : Amsterdam Markthallen

Amsterdam – zondags lunch bij Markt Centraal in de voormalige centrale markthal op het Food Centre Amsterdam – Voor het hek word je opgepikt door de  Markt Centraal Express die je slingerend over het terrein langs een enorme muurschildering van  Keith Haring naar de centrale markthal brengt – hoe is de sfeer ? Portie stevige live muziek als voorafje  / lieve bediening / lekker eten / top plek ! Even noteren : marktcentraal

Check op de website van carktcentralal.nl de datums voor eten en events en tickets

Adres : Centrale Groothandelsmarkt 186, 1051 LJ  Amsterdam  : take the tram nr 3  tramstop : Amsterdam Markthallen


Check ons blog voor meer Amsterdam 

Op bezoek in het atelier van kunstenares Debby van Adrichem 

De Pure Markt in de Watergraafsmeer 

Zelf gerookte zalm in bar aan de Kade in de Watergraafsmeer