Ibiza .Restaurant Aubergine iets buiten San Miquel

Architectuur volgt het klimaat . Een restaurant kan hier dus een boomgaard zijn met vier palen in de grond en een stuk zeil ertussen . We zitten dus lekker buiten in de schaduw van een citroenboom bij restaurant Aubergine iets buiten het dorpje San Miquel .

Elk gerecht komt uit hun tuin en de nadruk ligt dan ook op groentes .ik ben nogal een carnivoor maar hun aubergine carpaccio is verukkkukkuluk en steekt met kop en schouder uit boven de vlees capriccio’s die ik at . WoW . Sfeertje is lekker basic met toffe gasten in de bediening . Uitkaard waren we voor Spaanse begrippen idioot vroeg voor de lunch en dan ook nog eens in het naseizoen dus zoek maar een plek uit zei de ober met een weids gebaar .

check de website van restaurant Aubergine 

Adres: Carr. de San Miquel, km 9, 9, 07815 Sant Miquel de Balansat

Nieuw 728x90


Check ons blog voor meer reisinspiratie 

Typisch Hollands – fiets route  door Amsterdam langs Typisch Nederlandse restaurants en cafe”s – lekker begin met haring onvast einde met een borrel in Cafe Ruk en Pluk 

Logeren in Bulgarije in het coole Kitchen 59 hotel met een rooftop bar en fijne menukaart

Op avontuur met de Verdwaalde Jongens  – Roadtrip door Kirgistan

Marokko – met de brommer naar de hoge Atlas met Desert Rats 

Vaar als passagier mee met een vrachtschip – CptnZeppos regelt het