Hippe boutique hotels in Sofia

Zijn er toffe hotels in Sofia – zo ! – tuurlijk man – kitchen59 – fijn swingend ingericht – vrolijk ontvangst – je voelt je zogezegd echt gast en welkom –  rooftop terras met uitzicht over de hele stad – prima kamers met een douche als een wolkbreuk – ontbijt/Lunch/Diner word gemaakt en geserveerd door studenten van de HRC culinary academy die een samenwerking verband hebben met kitchen59 – tram halte voor de deur waardoor Sofia aan  je voeten ligt – Tip probeer de Hambara Bar te vinden – het ligt verscholen in de steeg aan de  6-Ti- Septemvri 22 straat in het stads centrum – vragen aan voorbijgangers wil helpen want er is geen enkele aanwijzing dat er een cafe verscholen zit acht de deur – de je moet kloppen op de deur voor entree – er is geen electra – de tent is verlicht met kaarslicht – als je mazzel heb zijn er kleine optredens –

check de website van Hotel kitchen 59

Check de webiste van HRC culinary academy


Check ons blog over wintersport in Bulgarije