Hippe hotels in Rotterdam

Gistermiddag afgereisd met Zoon Django naar het KingKong Hostel in de Witte de Withstraat in Roterrrrdam. Even niet met het complete circus op stap, maar gewoon lekker met zijn tweeën slap ouwehoeren & slenteren. Even in een grote dynamisch stad verkeren als tegenwicht van ons leven op het platteland.
KingKong is te gek , “de Witte de Withstraat” is “de Straat” van Rotterrrdam. Waarom? Het bruist, het leeft, muziek knettert uit de kroegen, leuke winkeltjes, goed eten en een top Bios om de hoek.

Hippe restaurants in Rotterdam


Opdringerig en ongevraagd advies: eet  bij restaurant 13, / Houtoven / Steengrill/ Biologisch/ Wijnen / Bieren / Nederlandse producten / Fermentatie/ Cocktails/Take away- kijk een film bij de Cinerama en loop de volgende dag naar Leuvehaven waar de havengeschiedenis van Rotterrrrrdam staat en drijft. Pak hier de watertaxi naar Hotel New York, biertje, cola, wijntje en loop naar Katendrecht en ga een potje flipperen in het Flipperkast museum . Schuif daarna aan bij Fenix Food Factory voor een ambachtelijke pils, friet of Koreaanse lekkernij. Rotterrrdam Rocks!

Kunst en Cultuur  in Rotterdam – verbreed je denkraam en gan naar  museum de Kunsthal – van fotografie tot industriële design tentoonstellingen – waanzin !

Check de website van het King Kong Hostel

Adres:Witte de Withstraat 74, 3012 BS Rotterdam


Check ons blog voor meer reisinspiratie 

Bulgarije . Sofia is beeldschoon en rauw tegelijk . Een prima plek om te overnachten is Kitchen 59 . Cool hotel met een rooftop terras .

Toulouse , de roze stad . lekker zuidelijk dus voorzien van een stralende zon . lekker pleintjes , toffe terras situaties en een meanderen rivier die de stad in tweeen snijd . Logeren kan je heel goed bij het Mama Shelter hotel met ook hier weer een dakterras met bar voor een hap en een slok .

Belgie. Genoeg steden trips . zoek de rust in een blokhut midden in het bos met een hottub voor de deur met uitzicht op de rivier .