Vakantie in Belgie in een blokhut met hottub

Vanmorgen ontbijt bij hotelnimma.nl. Tussenstop in Luik om daar bij bistro Le Saint Gregory twee prijswinnende gehaktballen met patat en een biertje van de pomp te nuttigen ( normaal knallen we altijd door Luik, maar dat is van af vandaag verleden tijd ). Bij de Carrefour XLL de bus volgegooid met voedsel en drank voor een maand terwijl we drie nachten weg blijven. Waar zitten we? Ach man, dit is zo’n plek waar je nooit meer weg wilt terwijl je er net bent. Bestaat liefde op het eerste gezicht voor een plek? Yes! Naam: les Cabanes de Rensiwez vlak bij Houffalize. Een uurtje van Luik. Ik heb net de hottub opgestookt, mijn lief leest lekker lui een boek in bed. Ik zit op de trap heb een borrel ingeschonken en ben ff zonder text.

Ochtend 1 . Goedemorgen . Aan de rand van de rivier liggen nog plakken sneeuw . Het is windstil en knisperend fris . De dag begint met vuur en vlammen . De houtkachel binnen en de hottub buiten op porren . Koffie met uitzicht op de veranda met een toepasselijk boek . Zometeen de hottub in .

Ochtend 2 . Goedemorgen. Mandje ontbijt gehaald bij de receptie (de croissants zijn hier fantastic en warm ) plus zelfgemaakte wafels met vruchten en een kop koffie . Het enige waar we ons vandaag druk over hoeven te maken is welke wandelroute gaan we nemen. 

check de website van lescabanesderensiwez.be

Adres : Adres: 1 Moulin de Rensiwez, 6663 Houffalize, BelgiëCheck ons blog voor meer Belgie 

Camping de la Semoise omringd door bos aan een fijne rivier met leuke dorpjes in de buurt voor een slok en hap 

Met een vrachtschip als passagier op reis – CptnZeppos regelt het 

Beste gehaktballen van Luik 

 IMG_6607

136E9B9D-200D-44D1-8A41-5C2964F3B03E

Ik ben er niet

IMG_6558

Blije man

 

IMG_6556

Mondvoorraad

 

IMG_6574

Toepasselijk boek

IMG_6600

Ontbijt

DSC01213

DSC01211

Zo smaakvol gemaakt

DSC01203

DSC01178

Blije man

 

DSC01124

Ontbijt halen bij de receptie

DSC01159

Rust, wat een plek

DSC01167

Ontbijt