Restaurants in Luik

Normaal gesproken begint bij Luik het vakantiegevoel en word er gas gegeven , haast om op je vakantieplek aan te komen , gekker kan het niet maar het overkomt ons toch . Dit keer staan we op de rem . Geruchten gingen rond dat er een bistro was in Luik die de beste gehaktballen van België maakten . Wat zeg ik . De beste ballen van de wereld . Prijswinnende gehakt ballen . Toffe ballen . En omdat het in Holland vega week was gingen we nieuwsgierig poolshoogte nemen in le Saint Gregory .

handig en even noteren er zit een parkeer garage pal naast de bistro . Toen we rond half een binnen rolden zat de tent al aardig vol . Achterin was nog een tafel voor twee .Eerst maar een Jupiler van de tap en een witte wijn voor mevrouw.mijn lief is vegetarisch en dat levert altijd wat problemen op in vlees georiënteerden bistro,s maar de ober en tevens de eigenaar liet zich niet uit het veld slaan en serveerden een kwartier later een schotel patat met asperges uit.ik had de ballen van het huis . Twee stuks en ze waren formidabele / fantastic . Even noteren voor de volgende keer. Stop bij Luik en eet de prijs winnende ballen van St Gregory.

Check de website voor de beste ballen in luik 

Adres ; En Féronstrée, 112, Liège, Belgium

+32 4 223 13 64.      Openingstijden: 8:00 – 20:00


Check ons blog voor meer Belgie

Westvleteren Trappistenbier kopen direct bij de monniken

Blokhut in het bos met een hottub voor de deur 

Toffe camping pal een de rivier de Semoise