Uit eten in Parijs- Relais De L’Entrecote .

We zaten laatst in een restaurant waar de ober vroeg of we bekend waren met “het concept” – ( ik had er toen als een goed getrainde haas vandoor moeten gaan ) : “jullie zijn een restaurant en wij de etende en drinkende door jou bediende klanten ? “ – ik beken , tikkeltje bijdehand , maar toch – hou het simpel , daar hou ik van – kleine menukaart / liefst geen muziek / obers die herkenbaar zijn als ober en doen als obers – nou klinkt dit logisch , maar uit eten gaan kan een hel zijn .

De beste entrecote in Parijs

Maar ik dwaal af – L’Entrecote is ons restaurant – de obers plezierig in het zwart wit – het restaurant gevuld met lach en klets – een mini menukaartje alleen voor drank en dessert , voor het hoofdgerecht word je alleen gevraagd hoe je de Entrecote wil eten : Rare, Medium-Rare, Medium of Well-Done – er word een groene salade en brood bij geserveerd en dunne frietjes worden des gewenst oneindig aangevoerd – als toetje : Sorbet citron avec vodka – hoe was het : magnifiek .
Check de website van le Relais de Entrecote 
15 RUE MARBEUF – 75008 PARIS
Métro : Franklin Roosevelt (lignes 1 et 9)