Vrolijk stadsstrand in Parijs

Paris Plage / Le Bassin de la villette -19E arrondissement – vrolijk makkende plek waar je kan zwemmen / wijntje in de schaduw kan drinken – waar je bij het tres charmante restaurant Le pavillon des canaux een prima hap/ drankje /met uitzicht op het bassin kan bestellen – heb je meer trek in een hamburger met friet en een ambachtelijke gebrouwen biertje dan loop je even naar de Paname Brewing Company – als de nacht over Paris valt en de lichtstad zijn naam eer aandoet heb je kans dat er een bandje/dj speelt –

Cafe met dakterras in Parijs

Als je het kanaal afloopt vanaf Le pavillon des canaux met het Bassin aan je rechterhand dan kom je uiteindelijk terecht bij cafe Le 25° Est – fijne tent direct aan het water met een lekker dakterras – toen wij er waren speelden er een bandje op het rooftop terras – Na een half uur op het terras en twee  glazen wijn verder kreeg ik balletles aan de rand van het bassin van onze Franse buurvrouw op het terras – Fransen zijn tof en gul met balletles –

Check de website van Le Bassin de la villete 

Check de website van Le pavillon des canaux 

Adres: 39 Quai de la Loire, 75019 Paris, Frankrijk

Check Facebook van Le 25° Est 

Check de website van de Paname Brewing Company

Leestips die Parijs mooier maken 


 Check ons blog voor meer Parijs 

Blits ingericht restaurant Derriere met buitentuin en geheime rookkamer

Brasserie Lipp . Mooiste Brasserie van Parijs met het lekkerste toetje

Loomste en hipste park van Parijs met een waanzinnig lekker restaurant voor een hap en een slok