Hip restaurant in Parijs

Derriere – Swingend restaurant in Paris- geen idee of het de standard bij Derriere is – maar we werden zingend ontvangen – als je van prikkels houd zit je hier top – de inrichting is een kruising tussen een hippe brocante /garage/ bordeel/ bibliotheek – op de eerste etage sluip je door de linnenkast het rook gedeelte in – Alice in wonderland style- waanzin- alles klopt aan dit restaurant – griezelig goed gedaan – zelf de wc is een lust voor het oog

Eten en drinken in restaurant Derriere

Hoe was de lunch – prima – lekker informeel – je pakt een bord en schuift langs de uitgebreide lunch tafel en schept op waar je trek in heb – bij dorst schiet er meteen een ober naar je toe om je dorst te doven – fijn muziekje op niet hard niet te zacht – gewoon ff gaan kijken

Check de website van Derriere 

69 Rue des Gravilliers, 75003 Paris, Frankrijk


Check ons blog voor meer Parijs 

Lekker lui park voor als de drukte van Parijs je naar de keel grijpt met een lekker restaurant voor een hap en een slok 

Fantastisch Frans cafe Le deux Magots 

Dit zijn wat boeken die je toegang geven tot de Franse ziel