Mooiste parken van Parijs

Stadsoase in Parijs – Parc des Buttes Chaumont – uitstekende plek om ff bij te komen van met de step door Parijs te crossen – bij Restaurant Rosa Bonheur met uitzicht over bos en dal kan je lekker eten en neem er een glas bij voor aan je lip – tout jong en hip Paris zit er gezellig op de heuvels te borrelen en viool te spelen.

Waar ligt Parc des Buttes Chaumont

Het Park des Buttes-Chaumont is een stadspark in het 19e arrondissement – het is lekker heuvelachtig met magnifiek uitzicht over de drukke stad . Op een zomers dag zijn de heuvels vol met drukte ontwijkend volk – er word geluierd – de zon aanbeden – geouwehoerd- muziek gemaakt en gegeten en gedronken – top sfeertje –

Metrostation Botzaris ligt tegen het park aan maar je kan er ook komen door uit stappen bij Metro station Bolivar of Laumière

Check de website van Rosa Bonheur.


Check ons blog voor meer Parijs

hip en cool restaurant Derriere

Slapen in een toffe airbnb vlakbij Chinatown

Oesters eten in Parijs