Paris- restaurant/ brocante/ treinstation met pensioen– Le Hasard Ludique – op deze plek komen drie dingen samen waar ik gek op ben – blits jaren 60 overhemd kopen ( voor de jongeren – blits is een ouderwets woord voor cool of chill ) lp van jacques dutronc- check Jacques op spotify blitse franse muziek – dorstig en blij met de verse aanschaf zitten we op het grind en bielzen tussen de verroeste treinrails met een koude cola en een glas pils- met je ogen dicht en wat fantasie hoor je het geschreeuw van de kruiers- de fluit van de conducteur en het krijsen van de wielen van de vertrekkende locomotief op de rails – probeer het maar eens –

Check de website van lehasardludique.paris

128 AV. DE ST OUEN
PARIS 18E
? METRO 13
PORTE DE ST OUEN

Logeer tip : coole  2 persoons airbnb – Atelier d,artiste 

Restaurant tip : Brasserie Lipp 

 

 

ToffePlek’s leestips ongeachte de bestemming van de trein : De reis om de wereld in 80 treinen van Monisha Rajesh.