Wonen in een oude schoolbus

Wonen/ eten drinken / zoenen / lachen / vriendschap / kampvuur / werken – wij hebben de afgelopen 6 weken zwervend door Frankrijk en Italië in een bus van een paar vierkante meter gewoond – en wat we thuis noemen is een boot die iets groter is – om het even dik aan te zetten , de wereld is onze tuin – met een bus als huis , veranderd je tuin / buren/ uitzicht bij elke afgelegde km – ver hoef je niet te verdwalen –

Hippie camping in Nederland

Ik geef toe , camping de Lievelinge is in dit opzicht een gemak’s keuze waar je van te voren al weet dat je in een warm bad beland van niet aflatende verwondering en een licht leven – Silas , tattoo kunstenaar en bewoner van deze blij makende bus woont in het seizoen op de lievelinge – daarna worstelt de bus zich uit de klei en is weer vrij om de zon achterna te rijden – de bus ingaan gaat met het gemak van staal naar een magneet , eenmaal binnen is het vertrekken verdomd lastig – de kachel brand , de zon knalt door de ramen , de levensboom slingert zich van de keuken naar de bedstee deur , oplichtende chakra’s op het plafond – de bus als een open boek wat je met aandacht lezen moet –
De inrichting is bedacht en gemaakt door Silas en Ronald de magische bouwer van de love bird company
Check de website van camping de Lievelinge