Vrij kamperen in Italië / Piemonte/ Valle Maira

Met een tevreden buik vol Polenta en het recept voor het plaatselijke after diner drankje nog in mijn kop stuurden we de bus bij Prazzo van de doorgaande weg af en reden via een grindpad langs rivier de Fiume Maira –

Kamperen aan de rivier Fiume Maira

Soms doe je er een uur over om een lekkere plek voor de nacht te vinden , nu 5 minuten – voor Cicades is het hier te koud , hier zijn koebellen en vogel getjilp het verhaal van de natuur – na een minuut met mijn voeten in de rivier zijn ze geen onderdeel meer van mijn lichaam – ik zie ze wel , maar ze zijn buiten gebruik – Peet gaat avec plaisir koppie onder als ik weer wat leven in mijn onderste gedeelte probeer te krijgen naast het kampvuur – het leven is een groot verukkulukkk raadsel –

Restaurant tip : Osteria della Gardetta 

Adres: Borgo Chialvetta, 12, 12021 Acceglio CN, Italië

Telefoon: +39 0171 99017