Prachtig hostel in oud klooster in Venetië

Ik sprak zittend voor cafe Florian op het San Marco plein een man , die terwijl hij zijn vriendin nog eens bijschonk zei : ik heb met mezelf afgesproken dat ik “haar” minstens een keer per jaar meenemen naar Venetië om hier bij Florian en fles witte wijn leeg te drinken op het leven – Salute !

Klein verhaaltje , ik werd er blij van .

De kans dat je hem en haar tegenkomt is ook klein maar wat kan het schelen .

Ga toch naar Venetië , het is beeldschoon .

Combo Hostel in Venetië

Slapen kan je heel erg fijn bij oa het Combo Hostel – een oud klooster wat ingetogen verbouwd is tot hostel – fijne grote kamers – met uitzicht op de buren aan de andere kant van het kanaal – grote binnenplaats waar je lekker kan zitten in de schaduw of zon met een drankje –  het hostel ligt een eind buiten de toeristisch plekken en direct aan de laguna met uitzicht op het kerkhof eiland San Michele waar je met een vaporetto ( bootbus)  een bezoek aan kan brengen – ontroerend mooi – rond het Hostel zijn diverse restaurants waar je lekker kan eten –

Salute !

Check de website van het Combo Hostel 

Adres: Campo dei Gesuiti, 4878, 30121 Venezia VE, Italië


Check ons blog voor meer reisinspiratie 

Lekker airbnb in het oude centrum van Florence 

Prachtig kunstenaarsdorpje in de heuvels van Ligurie 

Roadtrip naar Venetië