De verukkulukkke ui op camping de Lievelinge

Niet zo heel erg lang geleden (gisteren) in een land hier niet ver vandaan (uurtje rijden), woonden een nijver volkje (Ronald, Nancy en vrienden) in een sprookjesbos (camping De Lievelinge) – van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds schemer dansten ze met hamer en kwast rond hout en verf en vielen dan pas in slaap als hun creativiteit was opgemorst – wij, de bezoekers zonder frees en oordeel en olympische luiaards, loerden verrukt en horizontaal naar de vorderingen van het magische bouwsel dat verrees aan de overkant van het pad – waarlijk een heiligdom verduidelijkte een trage passant – “chillroom!” riep een jeugdige nar – “navelstaar yoga ui” fluisterden de zweefkees – wat verdampte uren later, bleek dat elke van de drie roetetoeters het elk op hun eigen wijze bij het rechte eind te hebben gehad – de verrukkelijke ui kent veel lagen –

De magische bouwers van the Lovebird Company

Intresse : check www.thelovebirdcompany.nl

Check ons blog voor: Boho camping de Lievelinge