De verukkulukkke ui op camping de Lievelinge

Niet zo heel heel lang geleden ( gister) in een land hier niet ver vandaan ( uurtje rijden ) woonden een nijver volkje ( Ronald , Nancy and friends) in een sprookjes bos ( camping de Lievelinge ) – van smorgens dauw tot s’avonds schemer dansten ze met hamer en kwast rond hout en verf en vielen dan pas in slaap als hun creativiteit was opgemorst – wij , de bezoekers zonder frees en oordeel en olympische luiaards loerden verrukt en horizontaal naar de vorderingen van het magische bouwsel wat verrees aan de overkant van het pad – waarlijk een heiligdom verduidelijkte een trage passant – chillroom ! riep een jeugdige nar – navelstaar yoga ui fluisterden de zweefkees – wat verdampte uren verder , bleek dat elke van de drie roetetoeters het elk op hun eigen wijze bij het rechte eind te hebben gehad – de verukkulukkke ui kent veel lagen –

De magische bouwers van the Lovebird Company

Intresse : check www.thelovebirdcompany.nl