Vrij kamperen in Europa

Frankrijk / Bourgogne France Comte aan de Saone – De bus was nog te wit – camper wit – je wilt je huis op wielen toch eigen maken en daarnaast de gedreven lokale wetshandhavers te slim af zijn als je een keer naast een camper interdite bord overnacht – Fransen hebben er plezier in om kasten/keukens/ douche en wc te beplakken met rollen zelfklevend folie of behang – kan niet druk genoeg – ik vind dat tres charmant en en dit geval super handig want ze zijn te koop op elke straathoek – ZAZA is makkelijk uit te snijden – recht toe recht aan – verders zit er niks dan dat achter de tekst dan gemak en luiheid – maar ik vond het nog wat kaal ogen – het meest voorkomende woord wat je tegenkomt op reis leek me het meest logisch als onder tekst – maar lang en met veel ronde letters – maar omdat ik een zee van tijd had leek het me lullig om daar moeilijk over te doen – en met een glas Pastis achter de kiezen bleek dat ronde letters snijden best mee viel – ondertussen hebben we naast veel interdite borden overnacht zonder conflict met de sterke hand- kan zijn dat ze verbijsterd over zoveel knulligheid ons lachend hebben laten slapen –