Surfen bij de Canarische eilanden

Canarische eilanden / Lanzarote – Caleta de Famara – een zanderige hoofdstraat met aan weerszijde witte blokken als huizen en een handvol lome restaurantjes en surfshops – pal aan de oceaan waar de golven kapot slaan op het zwarte lava – met iets buiten het dorp een lekker zandstrand met bescheiden duinenrij waar de surf hippies hun busjes geparkeerd hebben – we logeren in een relaxed appartementje met balkon met zeezicht en dat is meer dan zat –

barraquito coffee – eigenlijk een vloeibaar toetje – Barraquito is koffie met lagen en bestaat uit espresso, opgeschuimde melk, gecondenseerde melk en een scheut Licor 43-

Eten en drinken in Caleta de Famara is een kwestie van keuzes maken , het barst van de restaurants in de zanderige hoofdstraat . De Teleclub ligt iets buiten het centrumpje en word aan het einde van de dag bezocht door de locals , je kan er eten en drinken voor een appel en ei en de sfeer is gezellig Spaans onder het TL licht .