Natuurhuisje Lanzarote

Lanzarote – ruig -rauwe vulkaan in de Atlantische oceaan – het aanwezige groen wacht met het geduld van een zen boeddhist op water – de grond is zwart het is 20 graden – ons logeer adres in het midden van een heerlijk niks heeft muren van vulkanisch steen en een uitzicht wat roept om een gedicht – de buren bestaan uit een roedel kippen met een poestige haan en een pluizige kat die kikker geluiden maakt – nieuwe amigos zijn snel gemaakt in deze omgeving –

Het huisje op de vulkaan in Lanzarote

Het is een fijn ingericht twee persoons huisje met magnifiek uitzicht op de valei en de Atlantische oceaan .  Lekkere douche – prima keuken en een tof terras om de dag op te beginnen . Rechts van het huisje woon de Engelse eigenaar – leuke gast  – die gedoseerd een praatje komt maken met tekst en uitleg over de directe omgeving  – links van het huisje staat een vier persoons huis ook top ingericht en ook weer met een eigen terras . vanaf de hoofdweg rij je een grindpad op die langs de vulkaan wand slingert – 10 avontuurlijke minuten verder sta je bij de voordeur voor het huisje op de vulkaan .