Strand cafe/Restaurant bij Castricum aan zee

Castricum aan zee – club zand – lekkere strandtent voor een slok en een hap – sil de strandjutter is hier lekker los gegaan op het interieur- open haard – lekkere banken-  prima menu kaart – fijn personeel – en het strand en zout in de lucht –

Code oranje bij Castricum aan zee

Er was noodweer voorspeld / belooft . Dus op een draf naar het strand .kop in de wind zout op je lippen – dat werk-  Club zand bij Castricum aan zee leek ons de beste plek om code oranje het hoofd te bieden . Het begon al goed ,de parkeerplaats was ouderwets jaren 50 leeg . De bries uit zee was zwoel en Club Zand aantrekkelijk . Vrij vlot hingen We in chill modes en werd onze tafel gevuld met lekkere happen , bellen wijn en cola . Het noodweer zag er van af en de zon gleed binnen . Jools nam een dot slagroom met een toetje eronder en ik dronk tevreden mijn Scroppino op . Met blote voeten en een buik vol liepen we door de branding naar de bus . Op naar Camping Geversduin , onze logeer plek voor deze week .
check de website van Club Zand
Adres: Zeeweg 70, 1901 NZ Castricum

Check ons blog voor mee Noord-Hollandse kust