Kampvuur camping in Noord-Holland . Het Bos Roept !

ik ben hier ! Waar ? Camping Het bos roept !  in de kop van Noord Holland man – vlak bij Den Oever in het Robbenoordbos– is het wat ? Zo! ToffePlek man. Super fijn sfeertje en ook uniek , je mag hier fikkie stoken en er ligt een stapel hout voor de gasten –  Je kan je camper of tent neer zetten waar je maar wilt of lekker relaxed en toch ook wel heerlijk luxe  een van de Tinyhuisjes of airstream huren aan de rand van het bos – even noteren – je kan hier ook je boot aanmeren –  Genoeg gekletst ik ga nu fikkie stoken  .

In Den Oever vis eten aan de haven

Den Oever ligt op 5 lekkere minuten fietsen vanaf het Bos Roept ! – Vis eten met Texel’s bier aan je lip kan heel goed aan de haven bij Viscenter T’Wad – daarna nog even een biertje in de buiten gewoon gezellige kroeg de Houtzolder met een terras aan de dijk – met uitzicht op de sloom deinende vissersvloot

Check de website van het Bos Roept ! 

Den Oeverseweg 121774 NB, Slootdorp – Holland

+31 642 708 41

info@hetbosroept.nl


Check ons blog voor meer vrolijk makende campings in Nederland 

Hippe camping “Buitenland “met tinyhouse wijk in Drenthe

Duincamping de Lakens in Bloemendaal aan zee – midden in de natuur met de zee voor je tent – je kan hier ook safari tenten huren met een bad erin of een toffe USA  stadsbus –

Camping de Oosterbeekse Rijnoever – prachtig gelegen aan de rivier met blije eigenaars – welkom !