Camping buitenland ligt dichterbij dan je denkt .
Na drie dagen in het midden van de Creative aardbeving die Camping de Lievelinge heet moeten we nu even cold turkey afkicken . Ook hier zijn toffeplekken waar prachtige zelfbouw fantasieën verijzen maar daar mag je als passant niet tussen staan . Dan maar lekker op mijn gemak slenteren en ouwehoeren met de makers . Wat blijkt . Laat die idiote bouwregels los en laat bewoners zelf beslissen en bouwen waar ze in willen wonen en Nederland word langzaam van finex grijs weer mooi en kleurijk en buiten de lijntjes . Op het terras van de bar brand een fikkie ,witte wijn aan mijn lip , zon op mijn kop . Ik ben blij .Er hangt in het buitenland een prima vibe .

Waar ? Stieltjeskanaal in Zandpol

 

Check de website

Check Facebook 

Maak even een kleine omweg via snackbar krokettenkunst op de weg ernaartoe. Fantastische handgemaakte kroketten maken ze daar . Bestel even de asperge kroket met een fris glas rosé ernaast .
Je kan ze ook online bestellen .
www.krokettenkunst.nl


 

 


 

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_4098UNADJUSTEDNONRAW_thumb_41efUNADJUSTEDNONRAW_thumb_4097UNADJUSTEDNONRAW_thumb_40deUNADJUSTEDNONRAW_thumb_41f2UNADJUSTEDNONRAW_thumb_409fUNADJUSTEDNONRAW_thumb_40a1UNADJUSTEDNONRAW_thumb_40a3UNADJUSTEDNONRAW_thumb_41f4UNADJUSTEDNONRAW_thumb_40a7UNADJUSTEDNONRAW_thumb_40acUNADJUSTEDNONRAW_thumb_40afUNADJUSTEDNONRAW_thumb_40b1UNADJUSTEDNONRAW_thumb_40b4UNADJUSTEDNONRAW_thumb_40b5

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_40ca

Camping voedsel

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_40b6

Te huur

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_40dcUNADJUSTEDNONRAW_thumb_40b8UNADJUSTEDNONRAW_thumb_40b9

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_40df

Chillen

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_409b

arrivederci !

Collage_Fotor