Campings aan zee in Noord-Holland

Waar ligt Camping Bakkum.

Gister even bij vrienden langs geweest op camping Bakkum . Het blijft toch een toffe plek . En ook lekker dichtbij , voor ons dan .Vriend Siem zei jaren terug we gaan naar Bakkum en jullie gaan mee. Ik zag het niet zitten . Zo dichtbij dat kon niet leuk zijn . Ver is leuk en om de hoek op een steenworp afstand klote . Hoe komt zoiets  in je kop . Geen idee , maar ik ben het kwijt . Bakkum is tof. Die bomen man , die het licht zo lekker filteren. Zand tussen je tenen , kinderen blij , wij een Gin Tonic met komkommer . Dochter Jools heeft een neus voor vintage kleding .Zelfs in de bossen van Bakkum ruikt ze op een km afstand en ultra hip jasje en overhemd bij  de Pop-up hippie market .  Moe en hip gekleed vertrokken we huiswaarts . Er staan overigens een berg caravans op mooie plekken te huur . check ff marktplaats .

Check de website van Camping Bakkum

Adres :  Zeeweg 31, 1901 NZ Castricum


 

 

FullSizeRender 60

Vintage pop up store in de bossen

FullSizeRender 61

hap onder de bomen

FullSizeRender 63

Blije kids

FullSizeRender 64

Kunst

FullSizeRender 68

Toffe plekken

FullSizeRender 69

Vlakbij het strand

FullSizeRender 70

BBQ pit

FullSizeRender 71

straat kunst om op te zitten

FullSizeRender 73

Vintage lover

FullSizeRender 75

Summer of love

FullSizeRender 76

main street

FullSizeRender 77

sport

FullSizeRender 78

chill

FullSizeRender 80

Hippies

FullSizeRender 81

Blije eikel

FullSizeRender 82

Eet en drink plein

FullSizeRender 83

Lief

FullSizeRender 84

Kijk naar mij

FullSizeRender 85

Vintage pop-up-shop