Het Skatecafe in Amsterdam – Noord

In Amsterdam-Noord was mijn eerste werkplaats op de NDSM werf in een tijd dat Noord nog nog niet hip and happening was maar rauw en roestig – mijn zoons wonen er nu – ik hou van Noord – in Noord groeit de creativiteit tussen de straatklinkers –

Bijzondere restaurants in Amsterdam Noord

Het skatecafe indoor skatebaan /cafe en restaurant met boksbal en skatelessen tussen voor en hoofdgerecht  – Noord heeft het – Hotel de Goudfazant – oude garage waar je tussen de auto’s en gereedschap op niveau kan eten en drinken maar niet logeren – Bioscoop FC Hyena – waar je naar een film kijkt onderuitgezakt in rode banken – Restaurant De VerbroederIJ – eten en drinken in een stadsmoestuin en speelplaats – en ga zo maar door –

Check de website van het Skatecafe

Check de website van Hotel de Goudfazant

Check de website van FC Hyena

Check de website van de De VerbroederIJ


Check ons blog voor meer Amsterdam 

Beste patatje oorlog eet je bij EIburgh Snacks

Proeflokaal en distilleerderij T’Nieuw Diep in het Flevopark in de Watergraafsmeer

De Grootste rommelmarkt van Nederland op de NDSM Werf

Skatepark Amsterdam vlakbij de Piet-Hein tunnel