De Grootste vintage winkel van Antwerpen

Onder de rook van Antwerpen ligt het plaatsje Mortsel – hier staat Sprookjes – 10.000m2 brocante hemel – ben je op zoek naar een schiettent uit 1950 – of levens groot Maria beeld – het interieur van een antieke apotheek – 12 paspoppen uit de jaren 20 – of een vintage jaren 60 stoel – grote kans dat je die hier vind – verdwalen hier is een feest – er staat zoveel moois – en zo veel uniek spul – dat je af en toe even moet gaan zitten op een vintage stoel uit een oud hotel – System Overload  – error – dat werk – je kan hier huren of kopen – ti’s een fantastisch avontuur voor brocante gekkies en die hard verzamelaars –

Sprookjes NV
Showroom
IJzerenweglei 51
2640 Antwerpen (Mortsel)

Voor de avontuurlijke reiziger – check ons blog over CptnZeppos – als passagier meevaren op een vrachtschip

Check ons andere blog over “de Brocante App” 

 

  

FlixBus