Super handig App met brocantes in heel Frankrijk

Met de routeplanner op ‘vermijd snelwegen’ slingeren we via de Route National richting Limoges. We rijden over heuvels vol bos en langs velden vol zonnebloemen met hun koppen treurig naar de droge grond starend. Mijn god, wat is het warm hier. In een dorpje zoals je dat graag ziet, stoppen we om onze kop in de fontein te dopen. We kopen worst bij de slager en een stokbrood bij het bakkertje. Logisch zou je zeggen, maar ik probeer even de sfeer te duiden. Aan het dorpsplein is een brocante, gerund door een très charmante Engelsman (dat accent – om te kwijlen). Heerlijk winkeltje, maar niks gekocht. De Vide Greniers & Brocantes app is top. Je kan per departement op datum kijken waar je terecht kan als Nederlandse horde.

Te downloaden in de Apple Store en in Google Play.


Check ons blog voor meer Brocantes en vintage winkles 

Antwerpen . de grootse brocante van Belgie

Vintage winkel en rommelmarkt in oud treinstation in Parijs 

Te gekken openluchtrommelmarkt in Lissabon met fijne restaurants en cafe’s er omheen