Franse toetjes in Parijs

Franse toetjes hunker – dochter Jools en ik ontbijten het liefst met bijvoorbeeld een eclair – yep we zijn zoetekauwen – Wenen is wat dat aan gaat ook een fijne plek voor mensen die goed gaan op een overdosis suiker in de ochtend – kijk uit ! ongevraagd advies – pak de slaaptrein vanaf amsterdam cs naar Wenen en ontbijt daar met taart bij demel.com – opletten ! het volgende kan irritant overkomen om ons zelf zo als zoete wereldreizigers neer te zetten – op Bali aan de rand van Ubud staat de suikertempel / zoetmagneet “room4desserts.com “ hier kan je een “nine ways to die” menu bestellen die uit alleen maar desserts bestaat – waanzin – terug naar Frankrijk – ik vind tot nu toe de “Ile Flottant ” van Brasserie Lipp in Parijs het toetje der toetjes – Op je royale bord vind je een eiland van gebakken eiwitschuim dat drijft in een plas van crème anglaise met karamel overheen. huilen ! – Krankzinnig lekker-

Check de website van  brasserielipp.fr

Adres: 151 Bd Saint-Germain, 75006 Paris

 
Check recept van Ile Flottant op  chickslovefood.com
Check ons blog voor meer Parijs