Luie zondag op een boerderij met uitzicht op Rotterdam

Lazy sunday Koreaanse picnic -een boerderij aan het einde van een doodlopend pad – voor iedereen een kamer om in te slapen -een vaart aan de deur voor de ochtendduik – midden in de natuur met uitzicht op de skyline van Rotterdam – met als familie weekend afsluiter –

Koreaanse picnic

de Koreaanse picnic van Inja – nu even even een lekker reclame moment – inja en Jeroen runnen en Koreaans restaurant in Tilburg – daarnaast staan ze / koken ze watertandend lekker zaterdag 24 september van 11:00 tot 18:00 op Korean Wave bij het Museum Volkenkunde in Leiden( https://www.volkenkunde.nl/…/activiteiten/korean-wave) even noteren : Inza,s SeoulKichen Willem 2 straat 25 in Tilburg www.inzas.nl @inzasseoulkitchen

Toffe Leestips Check ons blog voor meer lazy day’s

Doe het zelf chill plek in je tuin –

Luie en rustige strandjes in Noord-Ibiza

Doe het zelf buitenbad en buitendouche