Maak je eigen buitendouche of buiten badkamer in je tuin

Buitenleven- het weer moet een beetje meezitten in Nederland – maar buiten zijn- buiten leven is beter dan binnen zitten of douchen- zelf maken is een avontuurlijk en leuk feest vind ik zelf – geeft ook voldoening –

De buitendouche van camping Zon Zee Strand in Callantsoog

Hieronder zie je de buiten douche van camping Zon Zee Strand in Callantsoog – super goed gedaan en ook zelf te maken – het kan ook een stuk eenvoudiger -ik heb er diverse gemaakt en gebruik ze nog steeds – buiten in bad in weer en wind – het beste is als het sneeuwt – maar daar kan je over het algemeen lang op wachten in Nederland –

Het eenvoudigst is om je buiten douche of bad  aan te sluiten op je keukenkraan maar je kan ook een buitengeiser op gas kopen – of in het geval van een hottub aansluiten op een houtkachel – fik en bad is een prima combi en je krijgt het er twee keer warm van –

Voor de aller eenvoudigste buitendouche of bad heb je alleen een gieter nodig – een stuk tuinslang met wat koppelingen en een bad op pootjes die ik vrij soepel op marktplaats kocht –

Check ons blog over  Zon Zee Strand in Callantsoog 

Heb je wel zin om te douchen / badderen of hangen in een hottub maar totaal geen zin in het gedoe van Zelf-Doen –  wij maken het ontwerp en voeren het voor je uit – contact ; micheltaanman1@mac.com


Check onze andere doe het lekker zelf blogs 

Doe het zelf pizzaoven in je tuin 1

Doe het zelf pizzaoven in je tuin 2

Doe het zelf pizzaoven in je tuin 3

Doe het zelf loungeplek in je tuin 

Doe het zelf hottub in je tuin