Hippie markt op zondag  in Sant Joan de Labritja .

Sant Joan is een dorpje waar je als je niet goed oplet zo weer uit rijd voor je er erg in heb . Maar op zondag staat iedereen op de rem bij de ingang van het dorp en parkeert zijn auto op een stoffig stukje niemandsland voor Hotel en uitstekend restaurant Gare Du Nord waar wij toevallig logeren . De zon komt vandaag moeizaam door maar je voelt de belofte van een zonnige dag .

Cafe’s in Sant Joan de Labritja

Slenteren is het enigste juiste tempo als je op vakantie bent en dat past goed bij een bezoek aan de markt . Ibiza heeft de naam van bohemien / hippie eiland en dat zie je dan ook terug in de aangeboden waar . Een bandje staat op het plein te soundchecken . Locals drinken , ouwehoeren en trappen lol op het terras van het dorps cafe . Welkom op Ibiza .

www.garedunordibiza.com

Carrer de sa Cala 11  Joan de Labritja


Check ons blog voor meer reisinspiratie 

Het Wilderness Festival in Engeland Oxfordshire- een feest met top eten – theater en muziek – drie dagen feest begin Augustus 

Te gekke airbnb in het swingende centrum van Rome – overal pleintjes met terrasjes – een groot Italiaans feest 

Typisch Hollandse fiets tocht door Amsterdam – je begint uiteraard met haring eten op het Haarlemmerplein en eindigt onvast met een bier in legendarisch Amsterdams cafe Ruk en Pluk