Campingblog –  Zuid Frankrijk waar de wijn uit de kraan komt en rijpe perziken in je schoot vallen . Waar petanque gespeeld word in plaats van jue de Boules . Waar je de ochtend begint met een grand cafe au lait en een knapperige croissant. In dat zuiden ligt camping Le Parenthese les Ormes . Fantastische plek met schaduw plekken voor je tent en camper of je huurt er gewoon een kant en klare tent of huisje . Een zandstrand waar savonds een kampvuur brand en je een pizza kan bestellen en ademloos kan kijken hoe de zon wegzakt . Als de thermometer 35 graden aangeeft hangt iedereen lekker loom aan de zwembadrand . Louie , de barkeeper van de foodtruck schuimt je bier nog eens op terwijl dochter lief met een snoekduik in het zwembad verdwijnt . S,avonds speelt er een jazzband bij het restaurant en vanuit je hangmat probeer je niet je wijn te morsen .Ga even een dagje naar Bergerac op 30 minuten rijden van de camping voor een uitgebreide lunch of lekker relaxed slenteren en boodschappen doen op de markt van Villereal , vul je mand met kaas /fruit/ groentes van de boeren uit de directe omgeving en drink een glas wijn op een terras . Super ToffePlek . Onthouden ! Salute

Check de Website 

Check Facebook 

contact@laparenthese-lesormes.com
f
acebook : laparenthesecampinglesormes

Tel 0033 (0) 553 3660 26