Rustige campings aan een rivier in Noord-Frankrijk

Frankrijk / Grand Est / Camping municipal D’Orchamps –

aan een doodlopend weggetje aan de rand van het dorp met een tres charmant kanaal aan de ene kant en een smalle strook gras aan de andere kant die grenst aan de rivier Le Doubs – hier geen slagbomen en muntjes voor de douche , geen gek makende animatie teams of speaker systemen in de bomen – hier is Bernard de baas , op het asfalt voor zijn bureau in het gras heeft hij met een spuitbus geschreven : accueil , camping , stop – voor 13 ,- per nacht mogen we een logeren op z,n grasstrook en gebruik maken van douche en toilet – als Marion en Jeff lekker los gaan met gitaar en stemband staat Benard met een glas wijn een een brede lach goedkeuren mee te swingen –

Check de website 

Adres: 22 À la Fenotte, 39700 Orchamps, Frankrijk

Telefoon: +33 6 43 64 59 64