Schotland/ Isle of Mull – Calgary bay

Mull is ook weer beeldschoon.

Er zijn een handje vol campings op het eiland en je mag er net zoals in heel Schotland wild kamperen.

In Calgary Bay is een soort van officiële wild kampeer camping . Ligt prachtig aan een baai met een klassieke vorm van een halve maan . Toilet aan de andere kant van de weg . restaurantje /art gallery op 15 minuten lopen en IJs met Whiskey smaak is te koop bij het parkeerplaatsje aan de andere kant van de baai . Aan het einde van de dag gaan de kampvuurtjes aan en gaat de kurk eraf .

Toffe plek .

Iets buiten Craignure richting Tobymory liggen de twee boten als Walvissen op het droge te wachten op de vloed Aan de ander kant van de baai staat dit heerlijke ijstentje met als dak een oude roeiboot , tip ; neem een Whisky ijsje   de Breedste brug van Mull