Papieren pijltjes draaien voor een blaaspijp

Tussen mijn 8e en 12e waren mijn vriendjes en ik de schrik van de buurt . We schoten vanuit een hinderlaag met klapbessen op argeloze voorbijgangers  . Met zelf gedraaide papieren pijlen troffen we messcherp van 20 meter afstand de horren in de buurt ,daar blijven ze namelijk zo leuk in hangen . Gevaarlijke killers , dat waren we. Daarna kwamen cross brommers , uitgaan , meisjes ,auto’s ,werk en blauwe enveloppen . Mijn kinderen draaien ook een toffe pijl en af en toe zijn we weer de schrik van de buurt , gevaarlijke killers . kijk maar uit voor je het weet hangt er een pijl in je hor.

FullSizeRender 58

Knijper als vizier.

FullSizeRender 54

Knip stroken uit een glossy magazine

FullSizeRender 55

pak een driehoek papier met wijs en middelvinger.

FullSizeRender 61

Draai de strook om je vingers heen.

FullSizeRender 60

Draaien

FullSizeRender 57

Mooi zo , plak nu het puntje dicht met tape.

FullSizeRender 52

Pas de pijl in de pijp.

FullSizeRender 59

Knip de pijl op maat

FullSizeRender 53

Richten , blazen , kampioen !

Collage_Fotor