Deel economie – Campers huren via Goboony direct van de eigenaars

Met een camper rond zwerven  is tof, ik spreek uit ervaring .Wij hebben een toffe Mercedes 508 .”Zelf hebben” is een fijn gevoel , zelf in timmeren , inrichten naar je eigen smaak .Leuker word het niet.Hou er wel rekening dat het handig is als je hem ergens kan stallen als je hem schorst in de winter .Als je camper geschorst is mag hij niet op de openbare weg staan.

Op vakantie met de Camper

Als je met een oude bak rond rijdt , (sommigen prefereren de term “Klassieker” ) hou er dan ook rekening mee dat je elk jaar wel wat kwijt bent aan reparaties.Kortom, als je maar  een week per jaar op pad gaat met een camper dan getuigd het van wijsheid om er een te huren. Uiteraard zijn de slimme jongens van de deeleconomie op de “camperverhuur direct van de eigenaar”  gedoken .Er zijn in Nederland in ieder geval twee bedrijven die zich hier mee bezig houden.  www.camptoo.nl     &   www.goboony.nl. Beiden hebben ze een breed aanbod van plastic campers tot toffe campers.Succes !

Toffe leestips


 


Check ons blog voor meer Camper inspiratie  

Merceds camper laten verbouwen of kopen bij ToffeCampers in Amersfoort

Roadtrip met de camper langs de Schotse eilanden

Oester roadtrip met de camper langs de Atlantisch kust van Frankrijk