Natuurhuisje met hottub in Noord-Holland

Noord-Holland – Barsingerhorn – ik ken Frits uit de tijd dat we uit gingen in het grootste dorp in onze omgeving – de Rijp – jonge binkies waren we toen – nu met een veeg grijs in baard en haar zitten we schouder aan schouder in een hottub in de kop van Noord- Holland op een doordeweekse werkdag waar we een paar uurtjes van af spijbelen –
Frits heeft een take it easy week met zijn zoon op het erf van Hollands Welvaren – een boerderij aan de dijk met een paar vakantiehuisjes eromheen – tres charmant en dus met de hottub die dampte bij aankomst – uitzicht /wijntje en ouwe koeien uit de sloot halen – het comfort van een lange vriendschap –
Check de website van HollandsWelvaren 
Adres: Kreil 30, 1768 BT Barsingerhorn
Telefoon: 06 57652789

Doe het zelf hottub


Maak je eigen hottub – check de link voor de complete beschrijving

België .Blokhut met Hottub in het bos , toffeplek op 4 uurtjes rijden van Nederland