Kunst en lunch in de Camargue

Aan de D36c- vertrek uit Beauduc – na een uur over de al eerder genomen zandweg vol kuilen met max 20 km per uur en vaker 10 km per uur (de Flamingo’s liepen sneller op hun deftige Saté prikker poten terwijl ze aan het eten / kletsen en met een “kijk mij nou even mooi rose zijn pose “ dan wij ) we waren dan ook in alle staten toen we weer asfalt onder de banden kregen en de bus zich met gemak /stabiel en tevreden snorrend met 80 km per uur langs zoutpannen en Camargue rijstvelden liet sturen- dorst dienden zich samen met een “restaurant over 500 meter bord “ aan – Mas Saint Bertrand .

Galerie en restaurant in de Camargue

Mas betekend zo iets als boerderij – onze dorst en trek loopt vrijwel nooit synchroon met die van de Fransen en het terras was dan ook leeg – de licht verbaasde uitbaatster liet zich evenwel niet uit het veld slaan en serveerden onze behoeftes zonder gemor – achterin de tuin bleek een galerie schuur te zijn – ik zou absoluut niet verbaasd zijn geweest als Picasso met een natte blauwe kwast naar me toe was gelopen in die schuur om te vragen wat ik van zijn nieuwste doek vond – ik probeer maar even de sfeer te schetsen die ik voelden – stop even bij Mas Saint Bertrand als je er toevallig langs komt .

Mas Saint Bertrand  Adres : Salin de Giraud tel :0033 0442488069