Kunstenaars dorpje Bussana Vecchia in Ligurie

Casa la Barca Man – wat een ToffePlek – tegen het dorp Bussana Vecchia aangeplakt als een zwaluwnest van vintage drijfhout – magistraal uitzicht over de de vallei en de Middellandsezee – wat is het ? kruising tussen een cafe -restaurant zonder menu – filosofieclub -stayokay- bibliotheek en rommelmarkt – het word gerund door de Italiaanse Davide en de Nederlandse Ronald – Ronald : ” man wat ben je druk – hier neem ff een glas wijn en ga zitten ” Toffe gasten

Overnachten in Bussana Vecchia

Wij logeerde in een fantastisch huisje twee straatjes verderop . In het dorp barst het van de kunstenaars die hun objecten verkopen – een fijne tuin om in te struinen en plenty of fijne plekken voor een slok en een hap –

Check de website van Casa La Barca 

18038 Bussana Vecchia IM
Italia

Check ons blog voor meer Italie