Brocantes in de Morvan

Een paar dagen terug zaten we loom te dagdromen over wonen en werken in Frankrijk – als een mijn kinderen weer eens in de rats zaten over studie/ toekomst – dan vroeg ik ze altijd , wat vind je leuk ? Zoek daar dan een studie in – wat vinden wij leuk / wat vind ik leuk ? Mijn broer zou zeggen zoek “de geest van de plek “ – “Cafe-meets Brocante” is het eerste wat dan in me op komt en het liefst met ons bed erin – vier dagen later in de Morvan rijden we tegen Petit Bonheur / Brocante Cafe aan van Monique en Elias – binnen is het voor types als ik die goed gaan op prikkels een feest – geen paniek – buiten op het terras , midden in het bos zit je in een prikkels-vrije zone met een koud drankje aan je lip – super leuke plek – even gaan kijken/kopen en drinken , als je hlaf uurtje dor rijd dan kom je vanzelf in Saint Prix waar Victor zijn bier brouwt en verkoopt in Cafe Le Braconnier.

Adres: Le Châtelet, 30 Route de Volizy, 58430 Arleuf, Frankrijk

Openingstijden:
Telefoon: +33 3 86 84 06 63