Gites in de Bourgogne te huur

Frankrijk Bourgogne
 is oorspronkelijk een opslagplaats/pakhuis van het treinstationnetje Vandenesse. Het entrepotgebouw is verbouwd tot een idyllisch huis. Een unieke plek in de Bourgogne om nooit meer te vergeten!
Het sfeervolle huis is bijzonder rustiek en romantisch. Vanaf de mooie veranda heb je een heel rustgevend uitzicht over de weilanden en prachtige zonsondergangen tijdens de ‘golden hour’. Er is geen lucht- of lichtvervuiling, waardoor je hier ’s avonds nog van een prachtige, heldere sterrenhemel kan genieten.
Wil je niet alleen relaxen maar ook graag bewegen? Entrepot de la Gare heeft een eigen tennisbaan. De natuurrijke, rustige omgeving is bij uitstek een mooi wandel- en fietsgebied. Je kunt er ook heerlijk kanoën, vissen en zwemmen.
Het huis en het grote terrein rondom Entrepot de la Gare heeft vele mogelijkheden. Je kunt er één of meerdere kamers huren, een feest geven, je bruiloft vieren, een workshop van één of meerdere dagen volgen of zelf geven, of een ander event verzinnen.
Zo is de speelfilm “Fijn weekend” gedeeltelijk opgenomen in en rondom Entrepot de la Gare!

Workshop in de Bourgogne

Regelmatig zijn er workshops te volgen op onze locatie.
5 Daagse Ritme Workshop in de Bourgogne, Frankrijk (10 – 14 juli 2023)
5-daagse Yoga retreat op een unieke plek in de Franse Bourgogne (2 – 6 oktober 2023)
Entrepot de la Gare ligt zoals je kunt zien aan een spoor. Dit is maar een enkel spoor wat (gelukkig) maar zeer zelden wordt gebruikt door een goederentrein. Dronebeelden gemaakt door Sam Reitsma.
Locatie
Entrepot de la Gare is centraal gelegen in de Bourgogne, aan de rand van het Regionaal natuurpark Morvan.
Op loopafstand van rivier de L’aron en het Canal Du Nivernais.
De kamers
Er zijn drie kamers te huur. Twee tweepersoonskamers, en één groepskamer/gezinskamer met meerdere bedden. Alle kamers hebben een eigen douche en toilet. Op het terrein is verder nog een buitenverblijf met tweepersoonsbed en héérlijke buitendouche.
Adres :
10 Route de la Gare
58250 Montafon
Frankrijk